receptek, fotók, utazgatások

Finomságok Frú Konyhájából

Forrócsokit ajándékba

2015. december 25. - BBFruzsi
Ismét eltűntem... Sűrű bocsánatkérések... :)
November óta karácsonyi hangulatom van, és ezek a fotók sem éppen ma készültek... de nem akartam túl korán elsütni, most viszont már késésben is vagyok a megosztásukkal. Ezeket a cuki kis instant forrócsokikat én fogom ajándékba adni pár barátomnak... most kiderül olvassák-e a blogot :D na de a viccet félretéve... Megpróbálok még egyszer jelentkezni a 2015-ös évben... Ez a 7. bejegyzésem idén. elég ciki... :) Bele is csapok a közepébe!  Ők itt saját kezűleg készített karácsonyi ajándéknak is megfelelnek, mert az elkészítésük gyors és egyszerű, még azok is bátran belevághatnak, akik egyébként nem érzik magukat annyira ügyesnek a saját kezűleg fabrikált ajándékok készítéséhez. Nagyon mutatós és még annál is finomabb!

Hozzávalók:

 

(4 kis méretű befőttes üveghez)

  •  160 g  kakaópor
  • 120 g  tejpor
  • 12 teáskanál étcsokoládé korong
  • 12 teáskanál habpötty (habcsók vagy apró pillecukor is lehet)
  • 1-2 kanál mézeskalács fűszerkeverék
  • (+adagonként 3 dl forró tej az elkészítéshez)


A hozzávalókat 4 felé osztjuk és rétegezzük a kis üvegcsékbe, majd díszítsük szalaggal, fenyőággal, egyedi tervezésű címkével.  ( a képen látható címkéhez a sablont megtaláljátok ITT) A forró csoki elkészítéséhez már csak 3 dl forró tejre van szükség, ( ezt a megajándékozottakra bízzuk) amivel nyakon öntjük az üveg tartalmát, és végül jól elkeverjük benne a hozzávalókat.

 

 



 

BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK! :)

P.S.: az instagramra azért mindenféle karácsonyi hangulatú képet feltöltöttem,  egy kis ízelítőt ide is beillesztek a többit pedig itt tudjátok megnézni :)



A bejegyzés trackback címe:

https://gombocarthur.blog.hu/api/trackback/id/tr298661628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.