receptek, fotók, utazgatások

Finomságok Frú Konyhájából

Finomságok Frú Konyhájából

Alvin Zhou French toast receptje

2016. április 25. - BBFruzsi

 A következő BuzzFeedFood-ról származó recepthez mobilos fotó tartozik:D de ígérem, az íz kárpótol, nem fog csalódást okozni. Nemrég láttam egy videót erről French Toast elkészítéséről itt. Mondanom sem kell, a gondolat, hogy ezt meg KELL csinálnom, azonnal szöget ütött a fejemben. Nem egy szénhidrátszegény desszertről van szó, és aki diétázik annak azt ajánlom, NE görgessen lejjebb, különben baj lesz... :D

Epres Nutellás French Toast

Hozzávalók 6 tekercshez:

- 6 db toast kenyér

- 6 evőkanál Nutella

- 6 db eper

- 2 nagy tojás

- 1/4 csésze tej

- 2 evőkanál cukor

- 3 evőkanál vaj

-3 evőkanál porcukor

A szeletelt kenyerek mind a négy szélét levágjuk, a megmaradt részt sodrófával "kinyújtjuk" úgy hogy minél vékonyabb alapot kapjunk. Megkentjük Nutellával, megtöltjük pár szem felszeletelt eperrel (én áfonyát is tettem bele) Feltekerjük, a cukorral és tejjel elkevert, felvert tojásban megfürdetjük. Serpenyőben, felforrósított vajon minden oldalát megsütjük. Porcukorral és a megmaradt eperrel (áfonyával) díszítjük.

12742655_1197909616893319_6277849911263327700_n.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gombocarthur.blog.hu/api/trackback/id/tr38662982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása